joi, 28 octombrie 2010

STIRI - DELTA TULCEA -

 Dulca, principal la Delta Tulcea!

           Zvonul că între preşedintele de la Delta Tulcea, Haralambe Meregiu, şi fostul antrenor de la Universitatea Cluj s-ar fi, ajuns la un acord a apărut încă de luni, întâmplător, chiar de ziua de naştere a antrenorului. Atunci, preşedintele de la Delta Tulcea a infirmat acest zvon şi a declarat că se află în discuţii cu mai mulţi antrenori însă o decizie nu a fost luată.
           Miercuri însă, zvonul s-a conturat în certitudine cu rezerva că părţile s-au înţeles în privinţa unui contract, însă acesta nu a fost semnat încă.
            "Pot spune la această oră că până în vara anului viitor Cristi Dulca este noul antrenor de la Delta Tulcea. Am căzut de acord pentru un contract până la finalul sezonului şi urmează ca acest contract să îl semnăm în scurt timp." a declarat preşedintele de la Delta Tulcea.
           Noul antrenor de la Delta Tulcea şi-a început cariera de fotbalist în 1992 la CFR Cluj, în liga secundă, iar primul meci în prima ligă l-a jucat în 1995 pentru Gloria Bistriţa, după care s-a transferat la Rapid Bucureşti. Ca jucător, Cristi Dulca a avut şi şase prezenţe în naţionala României. Cariera de antrenor şi-a început-o abia în 2008, la FC Vaslui iar a doua echipă la care a activat ca antrenor a fost până nu demult Universitatea Cluj, Delta Tulcea fiind a treia echipă din cariera sa.EXCLUSIV! Dulca, principal la Delta Tulcea

4 comentarii: